FlexFact voor uw zorgbureau

Profiteer van de vele voordelen van FlexFact!

Facturatie

Het FlexFact facturatie systeem zit boordevol handige en tijdbesparende opties en is daarbij ook flexibel genoeg om het u gemakkelijk te maken. Denk hierbij aan onbeperkt factureren, automatische ORT berekeningen, eenvoudig bijhouden van betaalstatus en automatische e-mail verzending.

Slimme hulpmiddelen

Wij houden van slimme hulpmiddelen om het hele systeem wat makkelijker te laten functioneren en bedienen. Slimme hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld het automatisch berekenen van reiskosten, het direct omzetten van uren naar een factuur of de mogelijkheid om zelf een eigen ORT te creëren.

Inkoopfacturen

Als gebruiker kunt u eenvoudig inkoopfacturen uploaden zodat je snel alle inkoopkosten kunt inboeken. Daarbij is het belangrijk dat je op een inkoopfactuur een zo goed mogelijke omschrijving invoert. FlexFact zorgt ervoor dat je altijd een correcte omschrijving, datum, bedrag én BTW kunt vermelden om goed het overzicht te kunnen houden.

Uren registratie en declaratie

Eenvoudig per relatie het aantal gewerkte uren invoeren waarbij het programma op basis van jouw uurtarief en/of ort een automatische berekening maakt. Bij uren & ritten kun je gemakkelijk het aantal afgelegde kilometers invoeren. Ook is de (afwijkende) reisafstand per relatie in no time ingevuld. En heb je ook nog extra kosten moeten maken? Voeg dan ook gemakkelijk en snel je declaraties toe.

Rapportages

Bij FlexFact krijg je eenvoudig, duidelijke overzichten en grafieken te zien om jouw bedrijfsresultaten in realtime nauwkeurig bij kunt houden op een fijne en stimulerende manier. Hierdoor kun je snel schakelen waar nodig.

Denk aan:

  • Bedrijfsresultaten rapportages per maand/kwartaal/jaar
  • Ook in overzichtelijke grafieken
  • BTW rapportages per maand/kwartaal/jaar
  • Realtime inzicht in uw BTW

Relatiebeheer

In relatiebeheer kun je gemakkelijk je klanten toevoegen waarmee je een duidelijk klantenoverzicht opbouwt. Ook kun je in het relatiebeheer je tarieven per uur en per relatie verwerken. Naast het invoeren van jouw afgelegde kilometers is het ook mogelijk om een standaard reisafstand in te voeren zodat je dit niet bij elke factuur hoeft te herhalen.

Boekhouden met plezier dankzij de support van FlexFact

Bij ondernemen komt meer kijken dan alleen je werk. Met FlexFact kun je gemakkelijk zelfstandig boekhouden. Heb je een vraag, dan staat FlexFact je graag bij. Onze experts kennen ons systeem door en door en ondersteunen je waar nodig. Ook zeker zijn van je zaak? Probeer FlexFact 30 dagen gratis.

Wat ZZP'ers 
zeggen over FlexFact

Gestart in augustus als ZZP’er, weinig verstand van de administratie. Flexfact bood/biedt mij naast de service mbt factureren ook de hulp om mijn eerste facturen op de juiste manier te versturen.
Super gebruiksvriendelijk en de klantenservice is fantastisch.

T. de Keijzer
ZZP'er - bron: Google reviews

Ik was op zoek naar een goed factuur programma wat gericht is op de verschillende ORT. in de proef maand was ik al zeer tevreden. Aangepaste ORT word snel toegevoegd en goede service op zowel app als telefonisch. Zeker aan te raden en gebruiksvriendelijk.

J. Chito
ZZP'er - bron: Google reviews

FlexFact is een aanwinst voor mij van het maken van facturen.
Het systeem werk makkelijk Hierdoor heb ik meer tijd voor andere zaken.
FlexFact heeft als optie om de factuur naar de klant te sturen. Dit werkt goed en ik heb hierdoor een goed overzicht in financiën.

D. van 't Klooster
ZZP'er - bron: Google reviews

FlexFact uitproberen?

Maak gratis kennis met alle geavanceerde functies van FlexFact.
Zonder beperking, met de support van FlexFact.