FlexFact blog

Profiteer van de vele voordelen van FlexFact!

De voordelen van geautomatiseerd factureren in de zorg

Als zzp’er in de zorg is facturen maken waarschijnlijk niet de leukste bezigheid. Gelukkig is het mogelijk om geautomatiseerd te factureren via een online facturatieprogramma. Lees hier de voordelen!

Boekhouden met plezier dankzij de support van Flexfact

Bij ondernemen komt meer kijken dan alleen je werk. Met FlexFact kun je gemakkelijk zelfstandig boekhouden. Heb je een vraag, dan staat FlexFact je graag bij. Onze experts kennen ons systeem door en door en ondersteunen je waar nodig. Ook zeker zijn van je zaak? Probeer FlexFact 30 dagen gratis.

Wat ZZP'ers 
zeggen over FlexFact

Gestart in augustus als ZZP’er, weinig verstand van de administratie. Flexfact bood/biedt mij naast de service mbt factureren ook de hulp om mijn eerste facturen op de juiste manier te versturen.
Super gebruiksvriendelijk en de klantenservice is fantastisch.

T. de Keijzer
ZZP'er - bron: Google reviews

Ik was op zoek naar een goed factuur programma wat gericht is op de verschillende ORT. in de proef maand was ik al zeer tevreden. Aangepaste ORT word snel toegevoegd en goede service op zowel app als telefonisch. Zeker aan te raden en gebruiksvriendelijk.

J. Chito
ZZP'er - bron: Google reviews

FlexFact is een aanwinst voor mij van het maken van facturen.
Het systeem werk makkelijk Hierdoor heb ik meer tijd voor andere zaken.
Flexfact heeft als optie om de factuur naar de klant te sturen. Dit werkt goed en ik heb hierdoor een goed overzicht in financiën.

D. van 't Klooster
ZZP'er - bron: Google reviews

FlexFact uitproberen?

Maak gratis kennis met alle geavanceerde functies van FlexFact.
Zonder beperking, met de support van FlexFact.